Keresés recept címe alapján
Csirkemáj receptek

Szárnyasmájpástétom tagliatelle salátával
1. Az olívaolajat egy tálba öntjük, beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát, é.. Tovább

Citromos zöldségleves csirkemájgombóccal
1. A zöldségeket megtisztítjuk és kis kockákra vágjuk. A karfiolt kisebb rózsákra.. Tovább

Cukkinis csirkemáj gombával
1. A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, leszárogatjuk, megsózzuk és 1 evőkanál szójamártáss.. Tovább

Gödöllői töltött csirkemell, majonézes s..
1. A csirkemell-filéket éles késsel felszúrjuk, kisütjük, majd.. Tovább

Csirkemáj bundában, fűszeres tejfölös má..
1. A májakat attól függően, hogy mekkorák, 2-3 részre vágjuk. Enyhén meg.. Tovább

Gödöllői pulykaleves
1. A szalonnát félcentis kockákra vágjuk, egy fazékba rakjuk, és az olajat ráöntve, kevergetve a zsír.. Tovább

Zöldhagymás májgombócleves
1. Az olajat felforrósítjuk, majd megpirítjuk benne az aprított vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk.. Tovább

Csirkemájjal töltött burgonyagombóc, zel..
1. A főtt burgonyát még melegen a krumplinyomóval összetö.. Tovább

Tavaszi zöldségleves csirkemájgombóccal
1. A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A karfiolt kisebb rózsákra sz.. Tovább

Borjúszelet budapest módra
1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és a fele ol.. Tovább

Csirkemáj bácskai módra
1. A májat nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, félbehasítjuk, majd vékonyan fölszel.. Tovább

Pirított csirkecsíkok erdőkerülő módra
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd hosszában félbevágjuk. Megsózzuk, lisztbe .. Tovább

Tejszínes, mustáros csirkemáj
1. A hagymát megtisztítjuk, elfelezzük, majd vékonyan fölszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi.. Tovább

Tejfölös karalábéfőzelék sült csirkemájjal
1. A karalábét vékonyan meghámozzuk, — szép zsenge leveleiből szűk maréknyit fé.. Tovább

Pirított csirke vadász módra
1. A csirkét négybe vágjuk, megsózzuk, a lisztbe forgatjuk, és nagy lángon, egy lábasban a fo.. Tovább

Brassói rakott káposzta
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A zsírt (olajat) egy lábasban kissé megforrósítjuk, ma.. Tovább

Gyöngyhagymás csirkemáj uborkás gombasa..
1. A salátához való gombát és uborkát lecsöpögtetjük. .. Tovább

Bácskai csirkemáj (lecsós csirkemáj)
1. A májat nagyobb darabokra vágjuk (általában félbe, a nagyobbakat három részre). A h.. Tovább

Borjújava Budapest módra
1. A borjúcombot a rostjaira merőlegesen 4 egyforma szeletre vágjuk, és kiverjük. Enyhén megsózzu.. Tovább

Hortobágyi pecsenye
1. A szűzpecsenye tetején lévő vékony hártyát éles késel lefejtjük, majd a hús két végét úgy vágjuk le.. Tovább

Csirkehúsleves májas daragaluskával
1. A farhátat és a szárnyakat megmossuk, egy fazékba rakjuk. A csirkelábakat megnézzük.. Tovább