Tejszínes, mustáros csirkemáj

Tejszínes, mustáros csirkemáj recept
Hozzávalók
•  1 közepe vöröshagyma
•  1 nagyobb csemegeuborka
•  3-4 evőkanál olaj
•  50 dkg csirkemáj (szív nélkül)
•  1-1.5 dl tejszín
•  3 evőkanál mustár
•  1 dl tejföl
•  őrölt fekete bors
• 

Elkészítés módja

1. A hagymát megtisztítjuk, elfelezzük, majd vékonyan fölszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A hagymát az olajon üvegesre sütjük és a csirkemájat belerakjuk. Nagy lángon, kevergetve fehéredésig sütjük.

2. Az uborkát, a tejszínt a mustárt meg a tejfölt hozzáadjuk, 1 deci vizet ráöntünk, és lefödve kis lángon 10 percig pároljuk.

3. Csak tálaláskor sózzuk meg. Főtt tészta vagy párolt rizs illik hozzá köretnek.

A leírásban szereplő Tejszínes, mustáros csirkemáj recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (tejszínes csirke, mustáros csirke) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemáj recept
Még több csirkemáj recept

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.