Tejszínes, mustáros csirkemáj

Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, elfelezzük, majd vékonyan fölszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A hagymát az olajon üvegesre sütjük és a csirkemájat belerakjuk. Nagy lángon, kevergetve fehéredésig sütjük.
2. Az uborkát, a tejszínt a mustárt meg a tejfölt hozzáadjuk, 1 deci vizet ráöntünk, és lefödve kis lángon 10 percig pároljuk.
3. Csak tálaláskor sózzuk meg. Főtt tészta vagy párolt rizs illik hozzá köretnek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.