Pulykahúsos zöldségragu

Elkészítés módja
1. A lehártyázott húst, vékony szeletkékre, „érmékre” vágjuk, a megmosott cukkinit és a megtisztított pórét felkarikázzuk. A gombát megmossuk, és felszeleteljük. A zúzott fokhagymát és a pórét serpenyőben az olajon megfuttatjuk.
2. A hússzeleteket rádobjuk, és fehéredésig sütjük. Majoránnával, borssal, sóval ízesítjük. A gombát és a cukkinit is beleszórjuk, és néhány percig együtt pirítjuk, majd a húslevessel fölengedjük.
3. Zsírjára sütjük, majd a cikkekre vágott paradicsomot is hozzáadjuk. Végül kis lángon készre pároljuk.
4. Pirított burgonyával és friss salátával körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.