Cukkinis csirkemáj gombával
Elkészítés módja
1. A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, leszárogatjuk, megsózzuk és 1 evőkanál szójamártással ízesítjük. A forró olajon, kevergetve megsütjük és félretesszük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, a chilipaprikát apróra, a cukkinit és a hagymát karikákra, a paprikát csíkokra vágjuk.
2. Ezeket a visszamaradt olajban együtt megpirítjuk, majd a megmosott, és fölszeletelt gombát is beleszórjuk, a fűszersóval ízesítjük. Rázogatva néhány percig sütjük, majd a csirkemájat is hozzáadjuk. A csirkehúslevessel fölöntjük, 3-4 percig pároljuk.
3. Végül a kevés vízzel elkevert keményítővel sűrítjük, megsózzuk, megborsozzuk és azonmód tálaljuk.
Köszönjük a hölgyeknek, egyben Judit: -üdv az oldalon.
ezt már régóta így készítem csak keményítő helyett tejszínnel, és jó csirkecomb vagy mellfilével is szuper recept! gratula!
Jó kis recept .Köszönöm szépen