Csirkés-parajos spagetti

Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk és az olvasztott margarinon kevergetve 3 perc alatt megfonnyasztjuk. A csirkemellet megmossuk, majd kisujjnyi csíkokra metéljük. A sült csirke fűszersóval alaposan összeforgatjuk, majd a hagymára dobjuk. Nagy lángon 3 perci pirítjuk, közben néhányszor megkeverjük. A curryporal és a zúzott fokhagymával fűszerezzük, a tejszínt ráöntjük és kevergetve még egy percig főzzük.
2. Közben a tésztának vizet forralunk. A paraj szárát lecsipkedjük, megmossuk. A forrásban lévő vizet megsózzuk, a spagettit beleszórjuk és kevergetve kifőzzük. Mielőtt a tészta elkészülne a parajt is a vízbe szórjuk, 1 percig forraljuk, majd leszűrjük. Jól lecsöpögtetjük.
3. Tálaláskor a parajos tésztát tányérra halmozzuk, majd a fűszeres csirkét a tetejére halmozzuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.