Keresés recept címe alapján
Saláta receptek

Hóemberes, majonézes krumplisaláta
1. A salátához megmossuk a burgonyát, majd megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és végül fe.. Tovább

Almás-sajtos újhagymasaláta
1. Az újhagymát jól megmossuk és zöld szárát apróra vágva félretesszük. Törzsét kisujjnyi vast.. Tovább

Zelleres padlizsánsaláta, majonézes-ketc..
1. A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, m.. Tovább

Karottás-pórés tonhalsaláta, chilis majo..
1. A sárgarépákat ízlés szerint vékony csíkokra vágjuk, vagy lereszeljük, va.. Tovább

Klasszikus majonézes franciasaláta
1. A meghámozott kis kockákra darabolt sárgarépát, a zöldborsót, sós vízben roppanósra .. Tovább

Mozzarellás parajsaláta
1. A parajlevelek szárát lecsipkedjük, a leveleket megmossuk, lecsöpögtetjük. A ceruzabab végeit l.. Tovább

Tavaszi makrélasaláta tárkonyos joghurtm..
1. A halfiléket megmossuk, vékony bőrét lehúzzuk, majd a borssal, citroml.. Tovább

Tarka, káposztás babsaláta
1. A babot fajtánként külön-külön néhány órára, annyi hideg vízbe áztatjuk amennyi bőven ellepi... Tovább

Tojásos reteksaláta, petrezselymes majon..
1. A tisztított megmosott piros retket, kígyóuborkát, meghámozott főtt tojáso.. Tovább

Ropogós újkáposztasaláta, tejfölös-majon..
1. A káposztát félbevágjuk, kiszedjük a torzsáját, és hosszú vékony c.. Tovább

Majonézes tavaszi zöldségsaláta
1. A meghámozott sárgarépát fél karikákra szeleteljük, és salátás tálba szórjuk. Hozzáadju.. Tovább

Citromos lazacsaláta
1. A saláta-mixet tányérokra osztjuk, a megmosott paradicsomot és kígyóuborkát vékony szeletekre vágv.. Tovább

Kenyérsaláta
1. A kenyeret éles késsel kisebb kockákra daraboljuk, majd tepsibe szórva, forró sütőben aranybarnára sütjük,.. Tovább

Leveles saláta sajtkosárban, paradicsomo..
1. A kevert leveles salátákat átmossuk, jól lecsepegtetjük, és.. Tovább

Görög saláta majonézöntettel
1. A megmosott kígyóuborkát, paradicsomot, meghámozott lilahagymát, zöldpaprikát, feta sajtot.. Tovább

Almás csirkesaláta
1. A majonézt, a citromlevet, sót, olívaolajat, cukrot, tejfölt és a mustárt egy tálban összekeverjük. .. Tovább

Zöldborsós sonkasaláta
1. A zöldborsót sós forró vízben megfőzzük, leszűrjük, kihűtjük, és salátás tálba szórjuk. 2. Ezutá.. Tovább

Zöldsaláta lazacos öntettel
1. A salátakeveréket négy tányéron elosztjuk. 2. Az öntethez való lazacot nagyon finomra vág.. Tovább

Almás céklasaláta
1. A céklát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágva salátástálba szórjuk. Az almát kimagozzuk, majd ez.. Tovább

Tormás, gyümölcsös füstölthal-saláta
1. Az ananászt megmossuk, szárazra töröljük. Bóbitáját rajtahagyva négybe, azaz négy h.. Tovább

Camembertes szőlősaláta
1. A saláta mixet tányérokra osztjuk. 2. Az öntethez valókat az olívaolajjal simára keverjük, maj.. Tovább