Keresés recept címe alapján
Saláta receptek
Hóemberes, majonézes krumplisaláta
1. A salátához megmossuk a burgonyát, majd megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és végül fe.. Tovább
Almás-sajtos újhagymasaláta
1. Az újhagymát jól megmossuk és zöld szárát apróra vágva félretesszük. Törzsét kisujjnyi vast.. Tovább
Zelleres padlizsánsaláta, majonézes-ketc..
1. A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, m.. Tovább
Karottás-pórés tonhalsaláta, chilis majo..
1. A sárgarépákat ízlés szerint vékony csíkokra vágjuk, vagy lereszeljük, va.. Tovább
Klasszikus majonézes franciasaláta
1. A meghámozott kis kockákra darabolt sárgarépát, a zöldborsót, sós vízben roppanósra .. Tovább
Mozzarellás parajsaláta
1. A parajlevelek szárát lecsipkedjük, a leveleket megmossuk, lecsöpögtetjük. A ceruzabab végeit l.. Tovább
Tavaszi makrélasaláta tárkonyos joghurtm..
1. A halfiléket megmossuk, vékony bőrét lehúzzuk, majd a borssal, citroml.. Tovább
Tarka, káposztás babsaláta
1. A babot fajtánként külön-külön néhány órára, annyi hideg vízbe áztatjuk amennyi bőven ellepi... Tovább
Tojásos reteksaláta, petrezselymes majon..
1. A tisztított megmosott piros retket, kígyóuborkát, meghámozott főtt tojáso.. Tovább
Ropogós újkáposztasaláta, tejfölös-majon..
1. A káposztát félbevágjuk, kiszedjük a torzsáját, és hosszú vékony c.. Tovább
Majonézes tavaszi zöldségsaláta
1. A meghámozott sárgarépát fél karikákra szeleteljük, és salátás tálba szórjuk. Hozzáadju.. Tovább
Citromos lazacsaláta
1. A saláta-mixet tányérokra osztjuk, a megmosott paradicsomot és kígyóuborkát vékony szeletekre vágv.. Tovább
Kenyérsaláta
1. A kenyeret éles késsel kisebb kockákra daraboljuk, majd tepsibe szórva, forró sütőben aranybarnára sütjük,.. Tovább
Leveles saláta sajtkosárban, paradicsomo..
1. A kevert leveles salátákat átmossuk, jól lecsepegtetjük, és.. Tovább
Görög saláta majonézöntettel
1. A megmosott kígyóuborkát, paradicsomot, meghámozott lilahagymát, zöldpaprikát, feta sajtot.. Tovább
Almás csirkesaláta
1. A majonézt, a citromlevet, sót, olívaolajat, cukrot, tejfölt és a mustárt egy tálban összekeverjük. .. Tovább
Zöldborsós sonkasaláta
1. A zöldborsót sós forró vízben megfőzzük, leszűrjük, kihűtjük, és salátás tálba szórjuk. 2. Ezutá.. Tovább
Zöldsaláta lazacos öntettel
1. A salátakeveréket négy tányéron elosztjuk. 2. Az öntethez való lazacot nagyon finomra vág.. Tovább
Almás céklasaláta
1. A céklát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágva salátástálba szórjuk. Az almát kimagozzuk, majd ez.. Tovább
Tormás, gyümölcsös füstölthal-saláta
1. Az ananászt megmossuk, szárazra töröljük. Bóbitáját rajtahagyva négybe, azaz négy h.. Tovább
Camembertes szőlősaláta
1. A saláta mixet tányérokra osztjuk. 2. Az öntethez valókat az olívaolajjal simára keverjük, maj.. Tovább