Zöldsaláta lazacos öntettel
Elkészítés módja
1. A salátakeveréket négy tányéron elosztjuk.
2. Az öntethez való lazacot nagyon finomra vágjuk, azután a majonézzel simára keverjük. A csípős pirospaprikával fűszerezzük, ha kell, utánasózzuk, borsozzuk, esetleg pár csepp citromlével és mustárral ízesítjük, de tehetünk bele pár csepp konyakot is.
3. A lazacos öntetet a salátára kanalazzuk, és azonnal, forró pirítós kíséretében tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.