Majonézes tavaszi zöldségsaláta
Elkészítés módja
1. A meghámozott sárgarépát fél karikákra szeleteljük, és salátás tálba szórjuk. Hozzáadjuk a megtisztított cikkekre vágott piros retket, a 2 centis darabokra vágott zöldhagymát, a megmosott leszárított laskákra tépett fejes salátát, és tálaláskor pár percre hűtőben lehűtve összeforgatjuk lazán a majonézzel.
2. Friss pékáruval vagy pirítóssal kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.