Ecetes virslisaláta

Elkészítés módja
1. A virslit – miután bőrét lehúztuk – karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, majd gyűrűire (karikákra) szedjük.
2. Az ecetben a sót meg a porcukrot kiskanállal kevergetve föloldjuk, azután először az olajat, majd a vizet adjuk apránként hozzá. Megborsozzuk, végül a virslit meg a hagymát beleforgatjuk, és letakarva rövid ideig hűtőszekrényben érleljük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.