Tojásos reteksaláta, petrezselymes majonézzel
Elkészítés módja
1. A tisztított megmosott piros retket, kígyóuborkát, meghámozott főtt tojásokat fél karikákra szeleteltjük, meglocsoljuk az olívaolajjal, lazán összeforgatjuk, és lefóliázva hűtőbe tesszük.
2. Az öntethez a majonézt sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemmel, a fehérborecettel ízesítjük, és a salátával együtt hűtőben jól lehűtjük.
3. Tálaláskor a reteksalátát a petrezselymes majonézzel összeforgatjuk, kistányérokra halmozzuk, és friss petrezselyemmel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.