Tojásos, mustáros fejes saláta

Elkészítés módja
1. A salátát félbevágva kitorzsázunk, leveleire szedjük, megmossuk, lecsöpögtetjük, és egy tálba tesszük.
2. A tojásokat félbevágjuk. Sárgájukat kikaparjuk, villával összetörjük, majd az olajat, a mustárt és a citrom kifacsart levét beledolgozzuk, kissé megsózzuk.
3. Csak tálaláskor öntjük a salátára, végül az apróra vágott főtt tojásfehérjét is rászórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.