Raita saláta fűszeres húsgolyókkal

Elkészítés módja
1. A leveleire tépkedett salátát tálba szórjuk. A kis kockákra vágott uborkát, paradicsomot a vékonyan fölszeletelt pórét és gombát rádobjuk. A kisebb darabokra vágott ceruzababot hozzáadjuk. Az olajat, meg a citromlevet ráöntjük, enyhén sózzuk, a curryvel fűszerezzük és lazán átforgatjuk.
2. A kétféle darálthúst keverőtálba töltjük, majd megsózzuk, megborsozzuk, és a szódabikarbónát is hozzáadjuk. Jól összegyúrjuk, vizezett kézzel kis golyókat formálunk belőle. A húsgolyókat, forró olajban kisütjük, lecsöpögtetjük, és a salátával körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.