Görög saláta majonézöntettel

Elkészítés módja
1. A megmosott kígyóuborkát, paradicsomot, meghámozott lilahagymát, zöldpaprikát, feta sajtot egyforma 1x1 centis kockákra daraboljuk, salátástálba szórjuk, és lefóliázva hűtőbe tesszük.
2. Az öntethez a majonézt az extra szűz olívaolajjal elkeverjük, az aprított oregánóval, borssal fűszerezzük, ízlés szerint sózzuk, majd a salátára locsoljuk, lazán összeforgatjuk, és jól lehűtve tálaljuk. Ízlés szerint friss zöldfűszerekkel díszítjük.
Igen, nagyon egyszerű és tulajdonképpen bármikor összedobható. :)
Fenomenális egy étel! Amennyire egyszerű, annyira nagyszerű... és finoooooom! Nagy kedvencem minden évszakban, bár idényben, helyi alapanyagokból a legízletesebb. :)