Majonézes céklasaláta

Majonézes céklasaláta recept
Hozzávalók
•  50 dkg céklából készített ecetes céklasaláta
•  4 evőkanál majonéz
•  2 evőkanál tejföl
•  1 evőkanál citromlé
•  1 mokkáskanál mustár
•  késhegynyi őrölt fehér bors

Elkészítés módja

1. Az ecetes céklasalátát 1 napi érlelés után leszűrjük (levét feltétlen igyuk meg!), és a céklát csinos kis hasábokra vágjuk.

2. A majonézt a tejföllel, a citromlével, a mustárral és a borssal ízesítjük – esetleg kerülhet bele porcukor vagy mustár is –, a céklát belekeverjük.

Majonézes céklasaláta recepthez fűződő történet, jótanács

Reszelt almával vagy sárgarépával is gazdagíthatjuk.

A leírásban szereplő Majonézes céklasaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták, céklasaláta) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.