Zöldbabsaláta
Elkészítés módja
1. A babot megtisztítjuk, kétcentis darabokra vágjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük, akárcsak az egycentis kockákra vágott sárgarépát. Ezután leszűrjük, hűlni hagyjuk. A salátát leveleire bontva megmossuk, megszikkasztjuk, majd csíkokra metéljük, ahogyan a párizsit is.
2. A főtt tojások sárgáját összetörjük, a mustárral, a Worcesterrel, a citrom levével meg a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, megsózzuk, majd cseppenként belecsorgatjuk az olajat. Végül az előkészített hozzávalókat és a kis kockákra vágott főtt tojásfehérjét is beleforgatjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.