Csirkesaláta juhtúrós öntettel
Elkészítés módja
1. A csirkemellet fél kisujjnyi csíkokra vágjuk. A paradicsomot és a lecsöpögtetett marinált paprikát közepes kockákra vágjuk. Az újhagymát zöld szárával együtt nem túl vékonyan fölszeleteljük. A főtt tojást 8 cikkre daraboljuk.
2. A tejfölt a juhtúróval simára keverjük, 1-2 kanálnyit a paprika olajából is hozzáadunk, borssal ízesítjük, ha kell, megsózzuk.
3. A húst a paradicsommal, a hagymával, a paprikával és a tojásokkal tálba tesszük, majd óvatos mozdulatokkal a juhtúrós mártással összeforgatjuk. Rövid időre letakarva a hűtőszekrénybe tesszük, hogy ízei összeérjenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.