Guacemole

Elkészítés módja
1. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, szárát meg a magjait eltávolítjuk, húsát apró kockákra daraboljuk. A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk, a fokhagymát péppé zúzzuk. Az avokádót félbe szeljük és magját kiemeljük. Húsát kikanalazzuk a héjából, és villával összetörjük. A chiliaprika magjait eltávolítjuk, húsát apró kockákra vágjuk.
2. Az ecetet sóval, borssal és egy csipetnyi korianderrel összekeverjük, majd apránként hozzáadjuk az olajat. Tálba teszünk mindent, és összekeverjük. Azonmód tálaljuk. Mexikóban kukoricalisztből sütött tortillát adnak mellé. Ennek hiányában barna kenyérből készült toastot vagy pitát kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.