Franciasaláta

Elkészítés módja
1. A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában, enyhén sós vízben megfőzzük. A répát meg a borsót, ha frissek, megtisztítjuk, majd ugyancsak megfőzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak leszűrjük, hűlni hagyjuk.
2. A burgonyát hámozás után egycentis kockákra vágjuk, akárcsak a friss sárgarépát. Az almát hámozás nélkül félbehasítjuk, magházát kimetsszük, húsát a zöldségekhez hasonlóan földaraboljuk; az uborkát is fölkockázzuk.
3. Az összes előkészített anyagot a tartármártásba vagy a főzött majonézbe keverjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.