Újhagymás-rukkolás zöldbabsaláta

Elkészítés módja
1. A ceruzababot, miután szobahőmérsékleten fölengedtük, enyhén sós, forrásban lévő vízben 3 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsöpögtetjük, majd salátás tálba szórjuk. A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, majd vékony cikkekre daraboljuk. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük, az újhagymát vékony karikákra szeljük, majd mindent a babhoz adunk.
2. Az olívaolajat a salátaöntet porral elkeverjük, majd a salátára öntjük, és jól összeforgatjuk.
3. Tálaláskor fölaprított petrezselyemmel megszórjuk, és friss pirítóssal kínáljuk.
Természetesen bármilyen kész salátaöntettel helyettesíthető ízlés szerint.
Nagyon tetszik nekem, de az olaszos salátaöntet por micsoda? Helyettesíthető valamivel?