Mozzarellás parajsaláta
Elkészítés módja
1. A parajlevelek szárát lecsipkedjük, a leveleket megmossuk, lecsöpögtetjük. A ceruzabab végeit levágjuk, majd lobogva forró vízben 2 percig főzzük, majd leszűrjük és folyó hidegvíz alatt lehűtjük, lecsöpögtetjük. A parajleveleket, a ceruzababot, a vékonyra szeletelt és gyűrűire szedett lilahagymát, a megmosott koktélparadicsomot meg a lecsöpögtetett mozzarellagolyókat keverőtálba töltjük.
2. Az öntethez a balzsamecetet az olívaolajjal összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a zöldségekre locsoljuk. Lazán összeforgatjuk és tányérokra szedjük. Friss pirítóssal kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.