Almás céklasaláta

Almás céklasaláta recept
Hozzávalók
•  30 dkg cékla
•  4 egész alma
•  1 citrom
•  2.5 dl joghurt
•  1 kiskanál méz
• 
•  őrölt fehér bors
•  1 evőkanál ecetes torma

Elkészítés módja

1. A céklát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágva salátástálba szórjuk. Az almát kimagozzuk, majd ezt is vékony csíkokra metéljük.

2. A mártáshoz a joghurtot a mézzel, csipetnyi sóval, borssal meg az ecetes tormával elkeverjük, és a céklás almára locsoljuk. Alaposan összekeverjük, és letakarva 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

A leírásban szereplő Almás céklasaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták, céklasaláta) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.