Klasszikus majonézes franciasaláta
Elkészítés módja
1. A meghámozott kis kockákra darabolt sárgarépát, a zöldborsót, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és salátástálba szórjuk. Ezután hozzáadjuk a kis kockákra vágott, megmosott héjas, kimagozott almát, majd a meghámozott főtt burgonyát, és szintén kis kockákra vágott csemegeuborkát.
2. Az így előkészített alapanyagokat meglocsoljuk majonézzel, sóval, borssal, és az aprított petrezselyemmel ízesítjük, jól összekeverjük, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízei összeérjenek. Jól lehűtve kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.