Keresés recept címe alapján
Marhahús receptek
Töltött hagyma grillezett zöldségekkel
1. Első lépésként jól összedolgozzuk a töltelékhez valókat. A darált húshoz hozzáad.. Tovább
Hátszínszelet Holstein módra
1. A hátszínszeleteket megmossuk, leszárítjuk, majd a fokhagymás-borsos varázspácot az olajja.. Tovább
Fűszeres steak, pirított shitake gombával
1. A bélszínszeleteket tenyérrel kicsit meglapítjuk, megszórjuk steak fűszerkever.. Tovább
Marhatokány
1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a vékony csíkokra darabolt marhacombo.. Tovább
Bélszínérmék Budapest módra
1. Az érlelt bélszínt 5 dekás érmékre vágjuk, enyhén megsózzuk, megborsozzuk és félrerakjuk. A.. Tovább
Babos marharagu gremolatával
1. A babot főzést megelőző éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Másnap leszűrjük, és tiszta vízben.. Tovább
Rokfortos hátszínlángos salátával
1. A hátszínről, ha van rajta hártya, lefejtjük, majd a húst kissé megborsozzuk, egy kev.. Tovább
Vörösboros marhaszelet szalvétagombóccal
1. A lábszárat a sóval és a borssal bedörzsöljük, félretesszük. A megtisztított z.. Tovább
Olívás borjúcomb
1. A borjúcombot vékonyra kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajbogyót, a megtisztított vöröshagymát,.. Tovább
Marhanyelv mustármártással
1. A nyelvet annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Megsózzuk, a póréhagymával, a répáv.. Tovább
Rokfortos hátszínlángos
1. A hátszínről, ha van rajta hártya, lefejtjük, majd a húst kissé megborsozzuk, egy kevés mustárr.. Tovább
Gombás marharagu
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsírosabb részekkel együtt levágjuk. Vékony csíkokr.. Tovább
Fokhagymás tejfölös marhatokány
1. A húst megmossuk, a rostjaira merőlegesen félcentis szeletekre, majd ugyanilyen vastag.. Tovább
Jamaicai hátszín
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd egy lapos tálba fektetjük. A kakukkfüvet, a fokhagymát, a gyömb.. Tovább
Hátszín azték módra
1. A hátszínről hártyákat lefejtjük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a húst őrölt borssal meg a mustárr.. Tovább
Hátszínszelet mustármártásban
1. A hússzeleteket borssal, mustárral bedörzsöljük, egy tálban egymásmellé fektetjük, és ann.. Tovább
Húspogácsák muffinformában sütve
1. A mozzarellás húspogácsákhoz a zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát, a fokhagymát és a.. Tovább
Amerikai húscipó
1. A kenyérszeleteket gyorsvágógépbe vagy turmixba morzsoljuk, majd addig aprítjuk, míg finom zsemlemorzs.. Tovább
Húsgombócok mexikói stílusban
1. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, mindkettőt finomra vágjuk, majd a megforrósított.. Tovább
Küklopsz (borsos hátszínnyárs)
1. A hátszínt - miután lehártyáztuk - 4 egyforma szeletre vágjuk, egyenként téglalap alakúra .. Tovább
Hunyadi-rostélyos
1. A rostélyosokat kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk. Egy lábasban, a megf.. Tovább