Keresés recept címe alapján

85 találat.

Marhahús receptek

Roastbeef
recept megnyitása

Roastbeef

közepes

1. A hús inas részeit levágjuk, de a faggyúréteget rajta hagyjuk, majd 3-4 centinként bevagdossuk. A mustárt a bo.. Tovább

Marhatokány
recept megnyitása

Marhatokány

könnyű

1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a vékony csíkokra darabolt marhacombo.. Tovább

Vadas marha
recept megnyitása

Vadas marha

könnyű

1. A húst megmossuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. 1 liter, 1 csapott kiskanál sóval ízesített vizet fölfo.. Tovább

Borsos tokány
recept megnyitása

Borsos tokány

könnyű

1. A húst a rostjaira merőlegesen, félkisujjnyi vastagon fölszeleteljük, majd csíkokra vágjuk. A hagymát meg.. Tovább

Pacalpörkölt
recept megnyitása

Pacalpörkölt

közepes

1. A pacalt gondosan megtisztítjuk (szerencsére a legtöbb helyen szépen előkészítve, hófehéren árulják) és meg.. Tovább

Olívás borjúcomb
recept megnyitása

Olívás borjúcomb

könnyű

1. A borjúcombot vékonyra kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajbogyót, a megtisztított vöröshagymát,.. Tovább

Jamaicai hátszín
recept megnyitása

Jamaicai hátszín

közepes

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd egy lapos tálba fektetjük. A kakukkfüvet, a fokhagymát, a gyömb.. Tovább

Amerikai húscipó
recept megnyitása

Amerikai húscipó

közepes

1. A kenyérszeleteket gyorsvágógépbe vagy turmixba morzsoljuk, majd addig aprítjuk, míg finom zsemlemorzs.. Tovább

Znaimi marhasült
recept megnyitása

Znaimi marhasült

közepes

1. A lehártyázott húst hosszában, középen felszúrjuk. Ebbe a nyílásba egy kevés sót és borsot hintünk, maj.. Tovább

Svéd húsgombócok
recept megnyitása

Svéd húsgombócok

könnyű

1. A zsemlemorzsát – a 2 evőkanálnyi kivételével – a tejjel egy nagy tálban összekeverjük, és kb. 10 perci.. Tovább

Chili con carne
recept megnyitása

Chili con carne

könnyű

1. Az első változathoz a marhahúst durvára vágjuk vagy nagy lyukú tárcsán ledaráljuk. A hagymát megtisztítj.. Tovább

Gombás marharagu
recept megnyitása

Gombás marharagu

könnyű

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsírosabb részekkel együtt levágjuk. Vékony csíkokr.. Tovább

Hunyadi-rostélyos
recept megnyitása

Hunyadi-rostélyos

közepes

1. A rostélyosokat kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk. Egy lábasban, a megf.. Tovább

Rákóczi-rostélyos
recept megnyitása

Rákóczi-rostélyos

közepes

1. A húst kiverjük, széleit, inas részeit bevágjuk, nehogy a pecsenye sütés közben összekunkorodjon. Meg.. Tovább

Kossuth rostélyos
recept megnyitása

Kossuth rostélyos

nehéz

1. A húst kiverjük, inas részeit bevágjuk, megsózzuk. Ezután a lisztbe forgatjuk, és egy közepes lábasba.. Tovább

Savanyú marhasült
recept megnyitása

Savanyú marhasült

könnyű

1. Az összes zöldséget megtisztítjuk, fölaprítjuk és a borecettel meg a fűszerekkel egy tálba töltjük. .. Tovább

Nemzeti marhasült
recept megnyitása

Nemzeti marhasült

nehéz

1. A húst hegyes, vékony késsel rostjaival párhuzamosan, egymástól egyenlő távolságban felszúrjuk. A sárg.. Tovább

Madridi marhapacal
recept megnyitása

Madridi marhapacal

közepes

1. A pacalt ha kell, megtisztítjuk, többször váltott hideg vízben kiáztatjuk, majd egy lábasba rakjuk, .. Tovább

Hátszín azték módra
recept megnyitása

Hátszín azték módra

közepes

1. A hátszínről hártyákat lefejtjük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a húst őrölt borssal meg a mustárr.. Tovább

Extra körmös pacal
recept megnyitása

Extra körmös pacal

közepes

1. A pacalt egy lábasba, a körmöt egy másik lábasba rakjuk. Mindkettőre annyi vizet öntünk, amennyi elle.. Tovább

Brassói aprópecsenye
recept megnyitása

Brassói aprópecsenye

könnyű

1. A húst a kisujjnyinál kicsit vékonyabb csíkokra vágjuk, közben minden inas darabkát kivágunk belől.. Tovább