Olívás borjúcomb

Elkészítés módja
1. A borjúcombot vékonyra kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajbogyót, a megtisztított vöröshagymát, a kicsumázott zöldpaprikát, a megtisztított gombát apró kockákra vágjuk. A paradicsomokat meghámozzuk, szárukat kimetsszük, magjukat kikaparjuk, húsukat fölaprítjuk. A fokhagymát présen átnyomjuk, a sonkát vékony csíkokra metéljük.
2. Az olaj felén először az olajbogyót, a hagymát meg a paprikát sütjük néhány percig, majd a gombával 3-4 percig tovább pirítjuk. Végül a paradicsomot hozzáadjuk, a fokhagymát és a sonkát is beleszórjuk.
3. A borral fölöntjük és 3-4 percig forraljuk.
4. A húst a maradék olajon megsütjük, lecsöpögtetjük. Az olívás ragut köretként kínáljuk hozzá.
Ínycsiklandozó látvány!! :)