Hátszín azték módra
Elkészítés módja
1. A hátszínről hártyákat lefejtjük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a húst őrölt borssal meg a mustárral bedörzsöljük. Olajjal megkent alufóliába csomagoljuk, vagy tálba tesszük és annyi olajat öntünk rá amennyi ellepi. Letakarva, hűtőszekrényben 3-4 napig érleljük.
2. A sütéskor az olajat lecsöpögtetjük, 4 egyforma szeletre vágjuk. Kissé megsózzuk, megborsozzuk, mustárral megkenjük, félre tesszük A raguhoz a szalonnát kis kockákra vágjuk, serpenyőben kiolvasztjuk. A megtisztított, fölkockázott gombát és paprikát beleszórjuk. Néhány percig kevergetve pirítjuk, majd a fölengedett, lecsöpögtetett kukoricát is beleszórjuk. A szójamártással meg a cukorral ízesítjük, és ráöntjük a vizet és még egy percig forraljuk. Ekkor a vékony cikkekre vágott paradicsomot is hozzáadjuk.
3. A hátszínt kevés olajon megsütjük, majd a raguval leöntjük, kukorica lepénnyel kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.