Marhatokány

Marhatokány recept
Hozzávalók
•  60 dkg marhacomb
•  1 közepes fej vöröshagyma
•  3 evőkanál olaj
• 
•  frissen őrölt bors
•  3 gerezd fokhagyma
•  15 dkg zsenge zöldborsó
•  2 paradicsom
•  1 csokor petrezselyem
•  4 adag petrezselymes párolt rizs

Elkészítés módja

1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a vékony csíkokra darabolt marhacombot és fehéredésig sütjük.

2. Félig öntjük vízzel, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük, és lefedve félpuhára pároljuk.

3. Ekkor hozzáadjuk a zöldborsót, a kimagozott kicsi kockákra vágott paradicsomot, az aprított petrezselymet és félig öntjük vízzel. Közepes tűzön puhára pároljuk.

4. Tálaláskor a petrezselymes rizst tányérra szedjük és ráhalmozzuk a marhatokányt.

A leírásban szereplő Marhatokány recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (tokány) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Marhatokány recept - 2 hozzászólás

  1. admin
    admin #8908 2014. 03. 05. 18:48 Válasz

    Igen, de az íze bizony erősebb és nagyon más, mint a sertésből készült változaté.

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8907 2014. 03. 05. 18:46 Válasz

    Akár a sertéstokány,ugyanolyan finom.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Marhatokány recept - 2 hozzászólás

  1. admin
    admin #8908 2014. 03. 05. 18:48 Válasz

    Igen, de az íze bizony erősebb és nagyon más, mint a sertésből készült változaté.

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8907 2014. 03. 05. 18:46 Válasz

    Akár a sertéstokány,ugyanolyan finom.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.