Jamaicai hátszín
Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd egy lapos tálba fektetjük. A kakukkfüvet, a fokhagymát, a gyömbért és a kimagozott chili paprikát meg a fölaprított újhagymát mozsárban vagy egy kis tálban összedolgozzuk, majd a húsra kenjük.
2. A szójaszószt, az ecetet, a barnacukrot meg az olívaolajat összekeverjük és a húsra öntjük. Jól átforgatjuk, majd letakarva, hűtőszekrényben egy éjszakát érleljük.
3. Egy serpenyőt fölforrósítunk, majd a húst belefektetjük. Oldalanként kb 4-5 perc alatt megsütjük, sütés közben kissé megsózzuk, megborsozzuk, majd tálra szedjük és pihentetjük. A visszamaradt olajban a hagymát meg a fölkockázott zellert megfuttatjuk. A paradicsomokat és a burgonyát kis kockákra vágva hozzáadjuk, a húslevessel fölöntjük és együtt puhára pároljuk, közben megsózzuk, megborsozzuk.
4. Tálaláskor a húst a raguval kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.