Keresés recept címe alapján

93 találat.

Vega receptek

Harulya
recept megnyitása

Harulya

könnyű

1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk. Ezután finomra reszeljük, a tojásokat beleütjük, megsózzuk, megborsozzuk és .. Tovább

Zöldséges rétes
recept megnyitása

Zöldséges rétes

közepes

1. Az összes zöldséget megtisztítjuk. A hagymát vékony karikákra, a répát, a gombát meg a káposztát gyufasz.. Tovább

Hagymás dödölle
recept megnyitása

Hagymás dödölle

közepes

1. A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk és egy lábasba rakjuk. Annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen e.. Tovább

Rebarbarareggeli
recept megnyitása

Rebarbarareggeli

könnyű

1. A rebarbarát külső hártyájától megtisztítjuk, ezután kb. 1 centi hosszúságú darabokra vágjuk. Egy lábo.. Tovább

Zöldséglepénykék
recept megnyitása

Zöldséglepénykék

közepes

1. A kelkáposzta lapcsánkához a kelkáposzta foltos külső leveleit lefejtjük, majd a fejet először kitorzsá.. Tovább

Bazsalikomos karotta
recept megnyitása

Bazsalikomos karotta

könnyű

1. A karottát – különösen új korában – nem kell feltétlenül lehámozni, elegendő, ha a konyhai kiskefé.. Tovább

Vagdaltak hús nélkül
recept megnyitása

Vagdaltak hús nélkül

könnyű

1. A csicseriborsó-fasírthoz (falafelhez) a csicseriborsót átválogatjuk, megmossuk, majd négy-ötszörös.. Tovább

Wokban sült zöldségek
recept megnyitása

Wokban sült zöldségek

könnyű

1. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, törzsét két centis kockákra vágjuk. A paprikákat megmossuk.. Tovább

Babos töltött paprika
recept megnyitása

Babos töltött paprika

könnyű

1. A babot 3-4 órára hidegvízbe áztatjuk, majd enyhén sós, babérleveles vízben puhára főzzük. A főző.. Tovább

Petrezselymes gnocchi
recept megnyitása

Petrezselymes gnocchi

nehéz

1. A burgonyát héjastól jól megmossuk, enyhén sózott vízben megfőzzük, leszűrjük. Még melegen meghám.. Tovább

Szardíniai újburgonya
recept megnyitása

Szardíniai újburgonya

könnyű

1. Az újburgonyát dörzsikével megtisztítjuk, megmossuk, és tepsibe rakjuk, az olajjal meglocsoljuk. .. Tovább

Fűszeres, gombás lecsó
recept megnyitása

Fűszeres, gombás lecsó

könnyű

1. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és gyűrűire bontjuk; de az is jó, ha félfőre vágjuk, aza.. Tovább

Padlizsánkrémes pirítós
recept megnyitása

Padlizsánkrémes pirítós

közepes

1. A megmosott padlizsánokat letörölgetjük, kocsányostól rostélyra fektetjük és faszénparázs fölöt.. Tovább

Gombás burgonyarakottas
recept megnyitása

Gombás burgonyarakottas

könnyű

1. A burgonyát megmossuk, és sós vízben 20 percig főzzük. Közben a gombát megtisztítjuk, vékony sz.. Tovább

Babbal töltött paprika
recept megnyitása

Babbal töltött paprika

közepes

1. Az átválogatott babot enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, de a levét félretesszük. 2. A.. Tovább

Grillezett zöldségnyárs
recept megnyitása

Grillezett zöldségnyárs

könnyű

1. A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A .. Tovább

Gombás tejfölös puliszka
recept megnyitása

Gombás tejfölös puliszka

könnyű

1. A gombát és a hagymát megtisztítjuk; előbbit fölszeleteljük. Utóbbit finomra vágjuk, és a megfo.. Tovább

Töltött paprika böjtösen
recept megnyitása

Töltött paprika böjtösen

közepes

1. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk. A hagymát megtisztítjuk, egyet egészben félreteszünk, a több.. Tovább

Vegetariánus zöldségnyárs
recept megnyitása

Vegetariánus zöldségnyárs

könnyű

1. A hagymát megtisztítjuk, és 8 cikkre vágjuk. Az uborkát megmossuk, és vastag karikákra szeljü.. Tovább

Forró babpüré lyoni módra
recept megnyitása

Forró babpüré lyoni módra

könnyű

1. A babot egy tálba öntjük, és merülőmixerrel pürévé keverjük. Átkanalazzuk egy lábasba, de még.. Tovább

Rántott sajt és camembert
recept megnyitása

Rántott sajt és camembert

könnyű

1. A sajtot 4, ujjnyi vastag szeletre vágjuk, majd elfelezzük, hogy 8 szeletet kapjunk belőle. Ha.. Tovább