Keresés recept címe alapján
Vega receptek

Vöröslencselepény
1. A lencsét egy éjszakára áztassuk be fél liter vízbe. 2. A beáztatott lencsét a fűszerekkel és a víz.. Tovább

Bundáskenyér
1. A tojásokat üssük bele egy tanyérba, majd verjük fel. 2. Szeleteljük fel a kenyeret. 3. Öntsük az olajat.. Tovább

Mozzarellával töltött tökfasírt
1. A cukkinit megmossuk, két végét levágjuk, a magházat eltávolítjuk és durvára lereszeljü.. Tovább

Lencsefasírt zöldséges kölessel
1. A kockára vágott kenyeret sütőben megszárítjuk, a hagymát, a paprikát, a petrezselyemzö.. Tovább

Diós rántott cukkini karcsúsító salátával
1. A cukkinit kb. 1,5 centi vastag szeletekre vágjuk. Enyhén megsózzuk, de bors.. Tovább

Vegetariánus zöldségnyárs
1. A hagymát megtisztítjuk, és 8 cikkre vágjuk. Az uborkát megmossuk, és vastag karikákra szeljü.. Tovább

Wokban sült zöldségek
1. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, törzsét két centis kockákra vágjuk. A paprikákat megmossuk.. Tovább

Parajjal töltött rántott palacsinta
1. Hagyományos módon megsütjük a sós palacsintákat. 2. A töltelékhez a paraj szárát .. Tovább

Bazsalikomos karotta
1. A karottát – különösen új korában – nem kell feltétlenül lehámozni, elegendő, ha a konyhai kiskefé.. Tovább

Cukkinifasírttal töltött paradicsom
1. A paradicsomokat alaposan megmossuk, majd késsel félbevágjuk, és vékony talpakat vá.. Tovább

Brokkolival töltött burgonya
1. Az alaposan megmosott burgonyákat bő sós vízben megfőzzük, majd ha kicsit kihűltek akkor m.. Tovább

Sajtos zöldségraguval töltött padlizsán
1. Egy hőálló edénybe 0,5 dl olívaolajat öntünk, majd hozzáadjuk a kisebb darabokr.. Tovább

Zöldfűszeres, pirított zöldségnyársak
1. A megmosott padlizsánt, cukkínit, pritaminpaprikát, paradicsomot, a meghámozott li.. Tovább

Zöldséges rétes, paprikamártással
1. Az olívaolajat egy műanyag tálba öntjük, majd beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymá.. Tovább

Francia gesztenyekrémleves
1. A gesztenyék tetejét kereszt alakban bevágjuk, majd lábasba szórjuk, és annyi vizet öntünk r.. Tovább

Babos töltött paprika
1. A babot 3-4 órára hidegvízbe áztatjuk, majd enyhén sós, babérleveles vízben puhára főzzük. A főző.. Tovább

Grillezett zöldségek fokhagymás pirítóson
1. A olívaolajat a zúzott fokhagymával elkeverjük, majd a kenyérszeletekre kenjü.. Tovább

Padlizsánkrémes pirítós
1. A megmosott padlizsánokat letörölgetjük, kocsányostól rostélyra fektetjük és faszénparázs fölöt.. Tovább

Fűszeres salátával töltött karalábé
1. A karalábékat vékonyan meghámozzuk, és a közepüket karalábévájóval kifúrjuk. Lábosb.. Tovább

Grillezett zöldségnyárs
1. A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A .. Tovább

Gombás burgonyarakottas
1. A burgonyát megmossuk, és sós vízben 20 percig főzzük. Közben a gombát megtisztítjuk, vékony sz.. Tovább