Keresés recept címe alapján
Vega receptek
Vöröslencselepény
1. A lencsét egy éjszakára áztassuk be fél liter vízbe. 2. A beáztatott lencsét a fűszerekkel és a víz.. Tovább
Bundáskenyér
1. A tojásokat üssük bele egy tanyérba, majd verjük fel. 2. Szeleteljük fel a kenyeret. 3. Öntsük az olajat.. Tovább
Mozzarellával töltött tökfasírt
1. A cukkinit megmossuk, két végét levágjuk, a magházat eltávolítjuk és durvára lereszeljü.. Tovább
Lencsefasírt zöldséges kölessel
1. A kockára vágott kenyeret sütőben megszárítjuk, a hagymát, a paprikát, a petrezselyemzö.. Tovább
Diós rántott cukkini karcsúsító salátával
1. A cukkinit kb. 1,5 centi vastag szeletekre vágjuk. Enyhén megsózzuk, de bors.. Tovább
Vegetariánus zöldségnyárs
1. A hagymát megtisztítjuk, és 8 cikkre vágjuk. Az uborkát megmossuk, és vastag karikákra szeljü.. Tovább
Wokban sült zöldségek
1. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, törzsét két centis kockákra vágjuk. A paprikákat megmossuk.. Tovább
Parajjal töltött rántott palacsinta
1. Hagyományos módon megsütjük a sós palacsintákat. 2. A töltelékhez a paraj szárát .. Tovább
Bazsalikomos karotta
1. A karottát – különösen új korában – nem kell feltétlenül lehámozni, elegendő, ha a konyhai kiskefé.. Tovább
Cukkinifasírttal töltött paradicsom
1. A paradicsomokat alaposan megmossuk, majd késsel félbevágjuk, és vékony talpakat vá.. Tovább
Brokkolival töltött burgonya
1. Az alaposan megmosott burgonyákat bő sós vízben megfőzzük, majd ha kicsit kihűltek akkor m.. Tovább
Sajtos zöldségraguval töltött padlizsán
1. Egy hőálló edénybe 0,5 dl olívaolajat öntünk, majd hozzáadjuk a kisebb darabokr.. Tovább
Zöldfűszeres, pirított zöldségnyársak
1. A megmosott padlizsánt, cukkínit, pritaminpaprikát, paradicsomot, a meghámozott li.. Tovább
Zöldséges rétes, paprikamártással
1. Az olívaolajat egy műanyag tálba öntjük, majd beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymá.. Tovább
Francia gesztenyekrémleves
1. A gesztenyék tetejét kereszt alakban bevágjuk, majd lábasba szórjuk, és annyi vizet öntünk r.. Tovább
Babos töltött paprika
1. A babot 3-4 órára hidegvízbe áztatjuk, majd enyhén sós, babérleveles vízben puhára főzzük. A főző.. Tovább
Grillezett zöldségek fokhagymás pirítóson
1. A olívaolajat a zúzott fokhagymával elkeverjük, majd a kenyérszeletekre kenjü.. Tovább
Padlizsánkrémes pirítós
1. A megmosott padlizsánokat letörölgetjük, kocsányostól rostélyra fektetjük és faszénparázs fölöt.. Tovább
Fűszeres salátával töltött karalábé
1. A karalábékat vékonyan meghámozzuk, és a közepüket karalábévájóval kifúrjuk. Lábosb.. Tovább
Grillezett zöldségnyárs
1. A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A .. Tovább
Gombás burgonyarakottas
1. A burgonyát megmossuk, és sós vízben 20 percig főzzük. Közben a gombát megtisztítjuk, vékony sz.. Tovább