Kenyérsaláta

Elkészítés módja
1. A kenyeret éles késsel kisebb kockákra daraboljuk, majd tepsibe szórva, forró sütőben aranybarnára sütjük, és salátástálba szórjuk.
2. Hozzáadjuk a meghámozott, félbevágott, kimagozott, vékony szeletekre vágott uborkát, a félbevágott, kimagozott, felszeletelt paradicsomot, zöldpaprikát, a meghámozott felszeletelt sonkahagymát, a kapribogyót, az aprított fokhagymát, petrezselymet. Végül sózzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, a citrom frissen csavart levével és lazán összeforgatjuk.
3. Tálaláskor tányérra halmozzuk és ízlés szerint, bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.