Borjúszelet sherrys zöldségraguval
Elkészítés módja
1. A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük. A vajból 1 evőkanálnyit fölforrósítunk, a citrom kifacsart levével ízesítjük, a gombát rászórjuk és kevergetve megpirítjuk rajta.
2. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, a maradék fölhevített olajon oldalanként 3-4 perc alatt átsütjük, és végül tálra rakjuk.
3. A sherryt a hús sütésénél visszamaradt zsírba öntjük, a gombát és a zöldborsót beleszórjuk, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, kevergetve fölforrósítjuk és a melegen tartott húsra öntjük.
4. Köretként párolt rizst kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.