Csopaki pecsenye

Elkészítés módja
1. A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágom.
2. A húst megmosom és kis darabokra szeletelem.
3. A gombát megtisztítom, vékonyra felszelem, míg a paprikát, paradicsomot szintén kisebb kockákra darabolom.
4. A szalonnát zsírjára kisütöm, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott hús és kb. 15-20 percig párolom.
5. Ezek után hozzáadom a gombát a paprikát, a paradicsomot, valamint a fokhagymát és végül a zöldborsót és a zöldbabot és az egészet készre főzöm. (Mivel a szalonna sós ezért, vigyázni kell a sózással.)
6. Kukoricás rizst készítek hozzá köretnek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.