Csokis piskóta

Elkészítés módja
1. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral együtt összekeverjük.
2. A tojásokat a kétféle cukorral együtt az elektromos habverő segítségével addig keverjük, míg ki nem fehéredik (4-5 perc). Ezután három részletben beleszitáljuk a kakaós lisztet.
3. Egy magasabb falú tepsit kivajazunk és belisztezünk. A masszát egyenletesen belesimítjuk – aki szereti, apróra vágott csokoládét vagy diót is szórhat a tetejére.
3. 175 fokon előmelegített sütőben kb. 15 percen keresztül sütjük. A fagyi a legmegfelelőbb köret a süteményhez.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.