Sugo fekete spagettivel

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
2. Felöntjük a paradicsomlével, hozzáadjuk a kimagozott, apró kockákra vágott paradicsomot, sóval, borssal, az aprított fokhagymával, rozmaringgal, oregánóval ízesítjük és közepes tűzön 5-6 perc alatt megfőzzük, hogy sűrűbb szaftja legyen.
3. Közben a fekete spagettit bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, visszatesszük a fazékba, hozzáadjuk a vajat és ha, elolvadt összekeverjük.
4. Tálaláskor a fekete spagettit tányérra halmozzuk, rászedjük a húsos sugot és megszórjuk reszelt parmezánnal. Forrón kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.