Citromos kalács
Elkészítés módja
1. A tojásokat az édesítővel habosra verjük. A megmosott citromok héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és a tésztához adjuk. A további hozzávalókat a felsorolás sorrendjében belekeverjük.
2. Sütőpapírral bélelt püspökkenyérformába öntjük, a formát néhányszor a konyhapulthoz ütögetjük, hogy a tésztában ne maradjon légbuborék.
3. 180 fokos sütőben 45 perc alatt megsütjük. (Tűpróba.)
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.