Sajtkrémes-majonézes sonkarolád
Elkészítés módja
1. Az olvasztott vajon megpezsegtetjük a lisztet, majd keverve annyi forró tejet öntünk hozzá, hogy sűrű besamelt kapjunk, ami elválik az edény falától. Ha elkészült kihűtjük, majd hozzáadjuk a natúr krémsajtot, a majonézt, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és jól összekeverjük. 2. Tálaláskor a főtt-füstölt sonkaszeleteket tálcára fektetjük, nyomózsákból krémet nyomunk rájuk, és felcsavarjuk. Végül a két végét is megdíszítjük a krémmel, és lehűtve petrezselyemmel díszítve kínáljuk.
Én is mentem,tetszik:)
Elmentem, kicsit áthangolva Húsvétkor is elkészítem.
Hú! Ez nagyon finom,mondhatnám a kedvencem!Hasonlót már én is készítettem,csak tormával.