Snidlinges juhtúrókrémmel töltött cukkinitekercs

Elkészítés módja
1. A kétféle túrót a tejföllel keverőtálban alaposan összekeverjük, megborsozzuk, majd a fölaprított metélőhagymával fűszerezzük.
2. A cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, két végét levágjuk, majd hosszában vékony lapokra szeleteljük. A cukkini lapokat a krémmel vékonyan megkenjük, majd feltekerjük, tálra rakjuk, és letakarva hűtőszekrényben jól behűtjük.
3. Közben a salátához való zöldségeket megtisztítjuk, a salátát kisebb darabokra tépjük, a paradicsomot vékony cikkekre, a retket és a kígyóuborkát fél karikákra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, majd egy keverőtálban a tökmagolajjal, egy csipetnyi frissen őrölt borssal meg a citrom lével összeforgatjuk.
4. Tálaláskor a juhtúrós cukkini tekercseket tányérra rakjuk, majd a salátát mellé halmozzuk, a fölaprított petrezselyemmel meghintjük. Barna kenyérből készült friss pirítóst is kínálhatunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.