Fűszeres juhtúróval töltött sonkatölcsérek

Elkészítés módja
1. A krémhez a juhtúrót a puha vajjal és a tejföllel, egy tálban simára keverjük. Megborsozzuk, a porcukorral, a mustárral ízesítjük, végül a fölaprított metélőhagymát is hozzáadjuk. Ezután csillagcsővel ellátott nyomózsákba töltjük. A sonkatölcsérhez a sonkát félig bevágjuk, egyenként tölcsért formálunk belőle, majd a krémmel megtöltve hűtőszekrénybe rakjuk.
2. A franciasalátához a burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, kihűtjük majd kis kockákra vágjuk, ahogyan a főtt vegyes zöldségeket, a meghámozott almát meg a csemege uborkát. Mindezeket a zöldborsóval együtt keverőtálba töltjük. A majonézt a tejföllel simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a mustárral, a porcukorral és a citromlével ízesítjük, majd a zöldségekre öntjük és jól összeforgatjuk.
3. A salátát egy nagy lapos tálra vagy tányérra simítjuk, a sonkatölcséreket csinosan ráfektetjük. A paradicsommal retekkel, a metélőhagymával és a salátalevelekkel díszítjük.
Fincsi lehet ez a sonkatölcsér,és nagyon jól néz ki:)
Tervezek már régóta fűszeres juhtúróval töltött csirke/pulyka mellet. Van ilyen fajta recept, esetleg tanácsa az átalakításhoz? Köszönöm előre is.
Krémesítés nélkül kicsit száraz.
Nagyon tetszik. Milyen lenne ez a töltelék csirke- vagy pulyka mellel?
Köszönjük szépen Mária.
Nagyon finom hidegtál .Jól néz ki és
nagyon finom