Olívabogyós csirkehúskrém

Elkészítés módja
1. A forró olívaolajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kicsi darabokra vágott csirkemellfilét, és közepes tűzön összepirítjuk. Ha kicsit meghűlt ledaráljuk, és félretesszük.
2. Ezután a puha vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a kétszer ledarált húst, és sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, a fele mennyiségű apróra vagdalt fekete olívabogyóval ízesítjük. Az egészet jó habosra keverjük, majd fél órára hűtőbe tesszük.
3. Ezután a félbevágott magvas zsemléket megkenjük a krémmel, és olívabogyóval, retekkel, petrezselyemmel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.