Majonézes füstöltsajt-krém színes borsokkal
Elkészítés módja
1. A füstölt sajtot vékonyszálúra reszeljük, keverőedénybe tesszük, és hozzáadjuk a majonézt. A durvára tört színes borssal, az apróra vágott piros kaliforniai paprikával és az aprított petrezselyemmel ízesítjük. Jól összekeverjük, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
2. Tálaláskor a sajtkrémet tányérra formázzuk, és salátával, petrezselyemmel díszítjük. Fehér toast kenyérrel kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.