Fűszeres gomolyatúró hab
Elkészítés módja
1. A hideg habtejszínt a habfixálóval, közepesen kemény habbá verjük, majd keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a szitán áttört gomolyatúrót, és lazán összeforgatjuk. Ezután a francia magos mustárral, sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük.
2. Ha elkészült, vízbe mártott két evőkanál segítségével megformázzuk, majd tányérra tesszük, és leveles salátákkal, szeletelt pritaminpaprikával, friss petrezselyemmel díszítjük. Külön friss pékárut kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.