Vendégváró falatkák

Vendégváró falatkák  recept
Hozzávalók
•  2 db kígyóuborka
•  8 db főtt tojás
•  1 doboz mascarpone
•  3 db újhagyma
•  15 dkg füstölt lazac
•  1 kis üveg fekete olajbogyó
•  só ízlés szerint
•  1 csapott mokkáskanálnyi őrölt fehér bors
•  1 fél citrom

Elkészítés módja

1. Az uborkát megmossuk, majd kissé srégen vastagabb karikákra vágjuk.

2. A tojásokat felvágjuk egy szeletelővel, majd az uborkákra rakjuk úgy, hogy mindegyikben legyen sárgája.

3. A mascarponét az apróra vágott újhagymával, sóval és borssal kikeverjük, majd habzsákba tesszük, és a tojásokra nyomunk egy formás adagot.

4. A lazacot kisebb darabokra vágjuk, citromot csavarunk rá, majd a sajt köré tesszük.

5. A tetejére olajbogyókat teszünk.

6. Tálalásig hűtőbe tesszük.

A leírásban szereplő Vendégváró falatkák recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.