Vendégváró falatkák

Elkészítés módja
1. Az uborkát megmossuk, majd kissé srégen vastagabb karikákra vágjuk.
2. A tojásokat felvágjuk egy szeletelővel, majd az uborkákra rakjuk úgy, hogy mindegyikben legyen sárgája.
3. A mascarponét az apróra vágott újhagymával, sóval és borssal kikeverjük, majd habzsákba tesszük, és a tojásokra nyomunk egy formás adagot.
4. A lazacot kisebb darabokra vágjuk, citromot csavarunk rá, majd a sajt köré tesszük.
5. A tetejére olajbogyókat teszünk.
6. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.