Hússalátával töltött paradicsom
Elkészítés módja
1. A paradicsomokat megmossuk, szárukat kimetsszük, majd a tetejükből egy kb. ujjnyi vastag szeletet levágunk. Ez lesz a „kalapjuk”. Miután a szemek belsejét kivájtuk, az üreget megsózzuk, megborsozzuk, tálalásig behűtjük.
2. A sertéssültet (sonkát), a főtt burgonyát, a kicsumázott (esetleg meghámozott) almát, az uborkát, a főtt tojást és a salátát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.
3. A majonézt a mustárral meg a porcukorral ízesítjük, megborsozzuk, megsózzuk, a citromlevet belecsöpögtetjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. Az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.
4. A hússaláta kétharmadát a paradicsomokba töltjük, a többit tányérokra halmozzuk. A paradicsomokat ráültetjük, kalapjukat ráillesztjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.