Majonézes sajtgolyók, fűszerekbe-magvakba forgatva

Elkészítés módja
1. A natúr sajtkrémet a majonézzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a finomra reszelt Edami sajtot, a füstölt sajtot és őrölt borssal fűszerezzük. Ezután jól összedolgozzuk, hogy egynemű krémes sajtmasszát kapjunk, és lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük pihentetni.
2. Az idő leteltével vizes kézzel kisebb méretű és egyforma nagyságú gombócokat gömbölyítünk belőle. A kész gombócokat három részre osztjuk, és külön-külön aprított petrezselyembe, szezámmagba, és darált dióba forgatjuk.
3. Tálaláskor a sajtgolyókat uborka, koktél paradicsomszeletekre ültetjük, átszúrjuk 1-1 kisebb fanyárssal, és hidegen, friss pékáruval kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.