Majonézes heringtatár pirítóssal
Elkészítés módja
1. A hering bőrét és szálkáit eltávolítjuk, majd húsát lecsöpögtetjük, és finomra vágjuk. A hagymát és az almát meghámozzuk, szintén finomra vágjuk, ahogyan az ecetes uborkát is, azután a heringhez adjuk.
2. A majonézzel és a tejszínnel összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a mustárral, az apróra vágott metélőhagymával - készülhet kaporral fűszerezve is - és pár csepp citromlével ízesítjük.
3. Megkóstoljuk, ha kell, utánafűszerezzük. Barna kenyérből készült forró pirítóssal tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.