Narancscarpaccio

Narancscarpaccio recept
Hozzávalók
•  4 édes narancs (legjobb a vérnarancs)
•  1 kiskanál színes borskeverék
•  fél kiskanál só
•  6 evőkanál olaj (a fele olívaolaj is lehet)

Elkészítés módja

1. A narancsot úgy hámozzuk meg, akár az almát. Akkor jó, ha a húsán nem marad fehér hártya. Ezután olyan vékony karikákra vágjuk, amilyenre csak lehet, és tálra rakjuk úgy, hogy a szeletek félig takarják egymást.

2. A borskeverékkel és a sóval megszórjuk, végül az olajjal meglocsoljuk. Ez a pikáns előétel forró pirítóssal azonnal tálalható.

A leírásban szereplő Narancscarpaccio recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.