Paradicsompaprikás tatár
Elkészítés módja
1. A paradicsompaprikát és az erős paprikát megmossuk, kicsumázzuk és egészen finomra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és a metélőhagymával együtt fölaprítjuk.
2. A darált bélszínt a fölaprított hozzávalókkal, a tojással és a mustárral összedolgozzuk, kissé megsózzuk, megborsozzuk.
3. A szokásos módon egy tányér közepére halmozzuk, és friss paradicsommal, paprikával, lilahagymával körberakjuk. Petrezselyemzölddel és kaviárral is díszíthetjük. Forró pirítóssal tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.