Sonkás túrókrém zabos rozskenyéren

Elkészítés módja
1. Az édesköményt megtisztítjuk, kaporszerű leveleit félretehetjük díszítésnek. Enyhén sós vízben kb. 6-7 perc alatt megfőzzük, kihűtjük, majd apróra vágjuk. Az áttört túrót keverőtálba töltjük, a krémsajttal és a tejföllel összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, végül az apróra vágott metélőhagymát és a sonkát is beleforgatjuk. Letakarva hűtőszekrénybe rakjuk és jól behűtjük.
2. A krémet a kenyérszeletekre halmozzuk. Tetejüket paradicsommal, metélőhagymával és a félretett édeskömény levelekkel díszítjük.
Sonkás túrókrém zabos rozskenyéren recepthez fűződő történet, jótanács
Ha a családban van kisbaba, az édeskömény főzőlevét ne öntsük ki, mert kiválóan alkalmas hasfájós babák megnyugtatására.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.