Sajtkrémmel töltött gombafejek
Elkészítés módja
1. A gombákat megmossuk, a tönkjüket kitörjük egy mozdulattal és leszárítjuk. 16 gomba tetejét éles kiskéssel megdíszítjük és a többi gombával együtt, forró serpenyőben az olívaolajon megpirítjuk. Ha elkészült kihűtjük.
2. Közben a töltelékhez a natúr vajkrémet a krémsajttal elkeverjük, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük.
3. A kihűlt díszítetlen gombákat tálcára tesszük, megtöltjük a csillagcsöves habzsákba szedett sajtkrémmel, rátesszük a díszített gombafejeket és koktélparadicsom cikkekkel, francia petrezselyemmel díszítjük.
4. Hidegen tálaljuk és friss pirítóst kínálunk hozzá.
Tessék elkészíteni akkor, kedvenc előétellé fog válni, valószínűleg. :)
Nagyon mutatósak,megkóstolnám szívesen!