Sajtroládos szendvics

Elkészítés módja
1. A trappista sajtot kisebb darabokra vágjuk, szűrőbe tesszük, és forrásban lévő vízbe mártjuk, míg a sajt meg nem olvad teljesen. Ezután lecsepegtetjük és gyúrólapra borítjuk. Kézzel átgyúrjuk, és nyújtófával 3-4 mm vastagra kinyújtjuk.
2. Fűszerpaprikával vékonyan megszórjuk, ráfektetjük a gépsonka szeleteket, egyenletesen rákenjük a 3 evőkanál majonézzel elkevert, sóval, borssal ízesített túrót, és megszórjuk az aprított lilahagyma felével, és a petrezselyemmel. Szorosan felcsavarjuk, folpackba tekerjük, és 3-4 órára hűtőbe tesszük.
3. Tálaláskor a toast kenyerek héját vékonyan levágjuk, megkenjük majonézzel, és ráfektetjük az átlósan, vékonyra szeletelt sajtroládot. Lilahagymával, paradicsommal, piros retekkel díszítjük.
Igyekszem! :)Köszönöm !
Nagyon szívesen, és remek hidegtál költeményeket kívánunk. :)
Köszönöm,jó ötlet!Fogom használni a hidegtálaimhoz :) Mentve a kedvencekhez!