Zsúrkenyér töltve

Elkészítés módja
1. A felkockázott zellert ételízesítős vízben, a burgonyát pedig héjában sós vízben megfőzzük. A burgonyát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, a zellert pedig leszűrjük. Megvárjuk míg kihűl.
2. A kemény tojásokat apró kockákra vágjuk, a csemegeuborkát és a megtisztított almát, a gépsonkát a kihűlt zellert, a burgonyával és vajjal, majonézzel összekeverjük.
3. Kettévágunk keresztben egy egész zsúrkenyeret, belsejét kikaparjuk, és a kenyeret megtöltjük az összekevert töltelékkel.
4. A zsúrkenyeret eredeti formájára összeállítjuk, alufóliába csomagoljuk és hűtőszekrénybe tesszük egy fél napra. Szeletelve kínáljuk.
Zsúrkenyér töltve recepthez fűződő történet, jótanács
A töltelékbe keverhetünk egy fél csokor petrezselymet felaprítva, ettől még finomabb lesz.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.